Buikwandcorrectie

Door gewichtsverlies, veroudering, zwangerschappen of operaties kan de buikwand ernstig verslappen of uitrekken. De huid en het onderliggende vetweefsel hangen dan als een te ruime jas om de buik heen. Al dit overtollige weefsel kan dan in de weg zitten. Huidirritatie van de huidplooien is een veelvoorkomende klacht hierbij. Een buikwandcorrectie biedt mogelijk de oplossing.

Wanneer wordt een buikwandcorrectie uitgevoerd?

Een buikwandcorrectie kent verschillende varianten met als meest eenvoudige de mini buikwandcorrectie. Hierbij wordt de huid onder de navel strakker getrokken. Indien je ook vel over hebt boven de navel is een volledige buikwandcorrectie de beste oplossing. Een buikwandcorrectie is een operatie waarvoor je kordurend wordt opgenomen.

Een buikwandcorrectie wordt vaak gecombineerd met het wegzuigen van onderhuids vet (liposuctie) van de zijkanten van het lichaam, voor nog beter resultaat.

Bel (058) 286 69 66 om een afspraak in te plannen. Tijdens het consult kunnen we dan bepalen of een buikwandcorrectie in jouw geval mogelijk is.