Dhr. P.C.K.H. Khoe

Dokter Khoe is geboren en opgegroeid in Enschede. Na het afronden van het gymnasium volgde hij simultaan de studies bedrijfskunde en geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor deze laatste studie behaalde hij voor zowel zijn doctoraal- als artsexamen het predicaat cum laude.

Tijdens zijn opleiding en werk heeft hij ervaring opgedaan in de esthetische chirurgie en in behandelingen met injectables (botox en fillers). Zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde hij aan het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Medisch Centrum Leeuwarden.

Van 2013 tot 2016 was hij werkzaam als plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2016 is hij werkzaam als plastisch chirurg in het Medisch Centrum Leeuwarden.

Ontwikkelingen en nascholing

Dokter Khoe houdt zich bezig met het organiseren van verschillende congressen en nascholingscursussen. Daarnaast is hij lid van het bestuur van verschillende commissies en is hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie. Naast de esthetische chirurgie heeft hij als aandachtsgebieden reconstructieve en microchirurgie, hoofd-hals en mammachirurgie.
Om optimaal op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in zijn vakgebied neemt dokter Khoe regelmatig deel aan binnen- en buitenlandse congressen. Hij is lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie).

"Mijn doel is om een uiterlijk te creëren wat past bij het natuurlijk ouder worden. Het lichaam moet mooi in verhouding zijn."

Aandachtsgebieden:

  • Injectables
  • Gelaat
  • Borsten

 In de Media