Kliniek

In het CEC Friesland werken plastisch chirurgen van de vakgroep plastische chirurgie van het MCL. Het CEC Friesland is een professioneel georganiseerde kliniek die al sinds 1998 bestaat.

Met onze jarenlange ervaring leveren wij topzorg op het gebied van esthetische chirurgie en bieden wij een breed scala aan behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd in een veilige ziekenhuissetting, na uitgebreide analyse van uw vragen en verwachtingen over uw uiterlijk. Cliëntvriendelijkheid, goede en zo volledig mogelijke voorlichting en het waarborgen van kwaliteit van zorg, kenmerken het CEC Friesland. Naast nieuwe consulten verrichten wij ook second opinions.

Esthetische ingrepen

Borstvergroting, liposuctie, ooglidcorrectie en botoxbehandeling zijn voorbeelden van de vele esthetische ingrepen die je kunt laten uitvoeren bij Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland (CEC), gevestigd in het Medisch Centrum Leeuwarden. Esthetische ingrepen zijn behandelingen die doorgaans niet worden vergoed door zorgverzekeraars.

temp large

Geïnteresseerd?

Meer weten over een specifieke behandeling of operatie en wil je hierover graag met ons in gesprek?
Dat kan. Bel (058) 286 69 66 en plan vrijblijvend een consult in. Vragen kun je ook stellen via het contactformulier.

Neem contact op